juhannuslohikeitto Juhannuslohikeitto ohje salty

Juhannuslohikeitto

Kalan ruodot ym keitetään n 10. Liemi siivilöidään ja laitetaan perunat min ja porkkanat 3 kpl kiehumaan n 15 min. Lohi kuutiot ruskistetaan. Ruodot poistetaan ja lohet asetetaan kulhoon. Sipuli, salottisipulit 4kpl varsisellerit 2kpl pilkotaan ja lisätään keittoon. Lopuksi lisätään kerma, juusto ja annetaan kiehahtaa. Lopuksi lisätään suola.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 126 kcal / 100 g
Energia 527 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,3 g / 100 g
Rasva 10,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %