nizzan, salaatti Nizzan salaatti ohje salty

Nizzan salaatti

Huuhdo ja revi salaatti.  Lohko tomaatit ja leikkaa kurkku viipaleiksi.  Leikkaa paprika viipaleiksi. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.  Kuori ja lohko keitetyt munat. Valuta oliivit, tonnikala ja säilykepavut, jos käytät niitä. Jaa ainekset lautasille.  Mittaa salaatinkastikeainekset (öljy, viinietikka, sinappi, murskattu valkosipuli, ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria) pulloon tms. Ravista voimakkaasti.  Valuta salaatin päälle.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 360 kJ / 100 g
Proteiini 5,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 6,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,7 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %