hungar, begendi, , , lihapata, , nauta, Hungar Begendi - lihapata (nauta) ohje salty

Hungar Begendi - lihapata (nauta)

Kuutio liha ja ruskista se voissa noin 4 minuuttia. 

Lisää kuutiotu sipuli ja vihreä jalapeno, kypsennä muutama minuutti kunnes ovat pehmenneet.  Lisää tomaattisose ja mausteet ja kypsennä muutama minuutti kunnes hieman ruskistunut. 

Lisää tomaatit ja valkosipuli ja annan kypsyä pienellä lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia tai kunnes tomaatit pehmenneet. 

Lisää neste ja annan kypsyä kannen alla pienellä lämmöllä noin tunti. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 76 kcal / 100 g
Energia 318 kJ / 100 g
Proteiini 10,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %