slaavilainen, kanapata, , kevyempi, ilman, smetanaa Slaavilainen kanapata, kevyempi ilman smetanaa ohje salty

Slaavilainen kanapata, kevyempi ilman smetanaa

Paloittele kypsä broileri paloiksi (ilman nahkaa). Kuumenna pata ja lisää pohjalle tilkka öljyä. Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli 2-4 kynttä maun mukaan sekä kerma.

Anna kiehahtaa. Lisää lopuksi sinihomejuusto ja anna sen sulaa joukkoon (jos kalorit antavat myöten myös 1dl smetanaa).

Ravintosisältö / 100 g

Energia 171 kcal / 100 g
Energia 715 kJ / 100 g
Proteiini 14,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 1,6 g / 100 g
Rasva 11,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %