slaavilainen, kanapata, , kevyempi, ilman, smetanaa
Slaavilainen kanapata, kevyempi ilman smetanaa ohje
salty
eijamaija
Slaavilainen kanapata, kevyempi ilman smetanaa
Paloittele kypsä broileri paloiksi (ilman nahkaa).
Kuumenna pata ja lisää pohjalle tilkka öljyä. Lisää
pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri,
murskattu valkosipuli 2-4 kynttä maun mukaan sekä kerma.
Anna kiehahtaa. Lisää lopuksi sinihomejuusto ja anna sen sulaa joukkoon (jos kalorit antavat myöten myös 1dl smetanaa).
Ravintosisältö / 100 g
Energia
171 kcal / 100 g
Energia
715 kJ / 100 g
Proteiini
14,4 g / 100 g
Hiilihydraatti
1,6 g / 100 g
Rasva
11,5 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
1,5 g / 100 g
Suola
0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %