pirkka, kesäkurpitsa, fetasalaatti Pirkka kesäkurpitsa-fetasalaatti ohje salty

Pirkka kesäkurpitsa-fetasalaatti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi, pitkiksi suikaleiksi kuorimaveitsellä tai juustohöylällä. Jätä pehmeä keskiosa käyttämättä. Sekoita suikaleet kulhossa öljyn kanssa.

Grillaa kesäkurpitsat nopeasti kuumalla parilapannulla ja anna suikaleiden jäähtyä.

Levitä pinaatti ja minttu salaattivadille. Nostele joukkoon kesäkurpitsasuikaleet. Murustele päälle fetajuusto. Ripottele salaatin pinnalle paahdetut pinjansiemenet ja rouhi päälle mustapippuria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 107 kcal / 100 g
Energia 446 kJ / 100 g
Proteiini 4,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,3 g / 100 g
Rasva 8,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %