linssibataattikeitto, koskenlaskijalla Linssibataattikeitto koskenlaskijalla ohje salty

Linssibataattikeitto koskenlaskijalla

Kuullota sipulit öljyssä ison kattilan pohjalla, kuori ja kuutioi bataatti, lisää sipulien joukkoon, mausta samalla paprikajauheella, mustapippurilla tai mielesi mukaan  ja lisää kuuma kasvisliemi. Anna muhia pienellä lämmöllä noin 15 minuuttia. Huuhtele linssit ja lisää joukkoon. Lisää myös kuutioitu Koskenlaskija ja ruokakerma. Anna kiehua hiljalleen vielä hetki. Kun keitto on hetken jäähtynyt, soseuta sauvasekoittimella, maista ja mausta - sweer chili sause, pippuria, suolaa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 68 kcal / 100 g
Energia 285 kJ / 100 g
Proteiini 3 g / 100 g
Hiilihydraatti 8,5 g / 100 g
Rasva 2,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,2 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %