juustoinen, jauhelihatasku Juustoinen jauhelihatasku ohje salty

Juustoinen jauhelihatasku

  • Pilko sipuli

  • Ruskista sipuli öljytilkassa

  • Lisää jauheliha ja paista kypsäksi

  • Mausta suolalla ja pippurilla

  • Lisää pannulle mausteet: 1 tl oregano, 1 tl chili, 1/2 l chili chipotle, 1/4 tl cayennepippuri, 1 tl sipulijauhe, 1/2 tl valkosipulijauhe

  • Lisää lihaliemifondue 1 kpl ja 1 rkl 

  • Sekoita juustoraasteet keskenään

  • Levitä tortillalätyt leivinpellille ja laita juustoraastetta puolikkaalle lätylle.

  • Laita jauhelihaseosta juuston päälle ja lisää vielä juustoraastetta sen päälle

  • Käännä tontilla kiinni niin, että se on kaksinkerroin

  • -Laita 200°c uuniin muutamaksi minuutiksi

Ravintosisältö / 100 g

Energia 260 kcal / 100 g
Energia 1084 kJ / 100 g
Proteiini 17 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,1 g / 100 g
Rasva 14,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,8 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %