sarin, kesäkurpitsalasagne Sarin kesäkurpitsalasagne ohje salty

Sarin kesäkurpitsalasagne

kuori ja siivuta kesäkurpitsa esim juustohöylällä, ruskista ja mausta jauheliha mustapippurilla, oreganolla ja suolalla, kokoa lasagne siten, että pohjalle ja päällimmäiseksi jää jauhelihatomaattikastikeseos. Puolet juustoraasteesta väleihin, puolet päälle. Paista 200 asteisessa uunissa kypsäksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 96 kcal / 100 g
Energia 401 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,7 g / 100 g
Rasva 6,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %