elmon, parsakaalikanavuoka Elmon parsakaalikanavuoka ohje salty

Elmon parsakaalikanavuoka

400 gr marinoituja broilerinfilesuikaleita  Sipulia Parsakaalia maun ja vuoan koon mukaan  Currya, sitruunapippuria  200-300 gr juustoraastetta  2-3dl kermaa

Ruskista broileri ja sipuli pannulla ja mausta currylla. Laita suikaleet vuokaan ja päälle parsakaalit. Jos käytät tuoretta parsaa, höyrytä sitä ensin n. 10 min. Ripottele parsan päälle hieman sitruunapippuria, lisää juustoraaste ja kaada kerma päälle. Paista n. 200 asteessa noin 40 min, jos ruskistuu liikaa, niin laske lämpöä. Jos haluat tuhdimman version, voit ruskistaa broilerin kanssa paketillisen silputtua pekonia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 122 kcal / 100 g
Energia 508 kJ / 100 g
Proteiini 9,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,4 g / 100 g
Rasva 7,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,1 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %