k, ruoka, kanakeitto K-Ruoka Kanakeitto ohje salty

K-Ruoka Kanakeitto

Ota kanan fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen valmistusta.

Kuori ja paloittele perunat. Kuori porkkanat, halkaise pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi.

Kuumenna öljy (pinnoitetussa) kattilassa. Lisää kanan fileesuikaleet ja paista kypsiksi. Lisää paistamisen loppuvaiheessa myös sipulikuutiot. Mausta curryjauheella ja suolalla.

Lisää kattilaan perunat, porkkanat, vesi ja kanafondi. Keitä noin 10 minuuttia, kunnes perunat ja porkkanat ovat lähes kypsiä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 50 kcal / 100 g
Energia 209 kJ / 100 g
Proteiini 4,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,3 g / 100 g
Rasva 1,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %