k, ruoka, paahdettu, kesäkurpitsapasta K-Ruoka paahdettu kesäkurpitsapasta ohje salty

K-Ruoka paahdettu kesäkurpitsapasta

Kuutioi kesäkurpitsat isoiksi paloiksi. Kuori ja lohko punasipulit. Siirrä punasipulit, kesäkurpitsat ja valkosipulinkynnet kuorineen isoon uuniastiaan. Sekoita kasvisten joukkoon öljy ja mausteet.

Paahda kasviksia uunissa 220 asteessa 15–20 minuuttia, kunnes kesäkurpitsa on saanut hieman väriä. Nosta astia uunista ja lisää tomaatit. Jatka paistamista vielä noin 15 minuuttia.

Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta vuoka uunista ja siirrä valkosipulinkynnet leikkuulaudalle. Irrota kuoret ja litistä kynnet veitsen lappeella tasaiseksi tahnaksi. Lisää valkosipulitahna ja valutettu pasta kasvisten joukkoon. Sekoita hyvin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 117 kcal / 100 g
Energia 492 kJ / 100 g
Proteiini 3,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,4 g / 100 g
Rasva 4,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,4 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %