sipuli, pekonipiirakka, ala, tuula Sipuli-pekonipiirakka ala Tuula ohje salty

Sipuli-pekonipiirakka ala Tuula

  1. Sulata taikina pakkausohjeen mukaan ja painele se piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista taikina n 175 astetta n. 10 minsaa.
  2. Kuori ja hienonna sipulit. Sulata voi paistinpannulla ja lisää oliiviöljy. Pehmennä sipulia pannulla n. 5 min. Lisää pekonit sekä lisää suola ja sokeri ja jatka paistamista kunnes sipulit ovat kauniin ruskeita ja karamellisoituneita Hienonna joukkoon timjami.

  3. Sekoita täytteen ainekset (säästä puolet juustosta piirakan pinnalle) keskenään

  4. Kaada karamellisoituneet sipulit piirakkapohjan päälle, lisää täyte ja ripottele loput juustoraasteet pinnalle..

  5. Paista 200 asteessa uunissa n.

  6. minuuttia

Ravintosisältö / 100 g

Energia 210 kcal / 100 g
Energia 872 kJ / 100 g
Proteiini 9 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,6 g / 100 g
Rasva 14,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %