banaani, suklaapatukat Banaani-suklaapatukat ohje sweet

Banaani-suklaapatukat

Sekoita kuivat aineet huolellisesti keskenään. Muussaa banaani ja sekoita se kuvien aineiden joukkoon yhdessä maapähkinävoin kanssa. Muotoile massasta patukoita ja (koristele halutessasi sulatetulla suklaalla). Anna patukoiden tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ennen syömistä. Säilytä patukat kylmässä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 284 kcal / 100 g
Energia 1191 kJ / 100 g
Proteiini 16,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 27,6 g / 100 g
Rasva 10,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 16,4 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %