kesäkurpitsapannari, , vegaani, Kesäkurpitsapannari (vegaani) ohje salty

Kesäkurpitsapannari (vegaani)

Raasta ja itketä kesäkurpitsat, purista niin kuivaksi kuin mahdollista. Sekoita linssi- ja tattarijauhot, suola, yrtit ja maustepippuri. Sekoita kesäkurpitsaraaste taikinaan. Levitä öljytylle uuninpellille, paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 68 kcal / 100 g
Energia 281 kJ / 100 g
Proteiini 2,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,6 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,1 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %