gruusialainen, kaalipata, , vegan, Gruusialainen kaalipata (vegan) ohje salty

Gruusialainen kaalipata (vegan)

Keitä kvinoa, liota härkäpapu-hernerouhe kasvisliemessä. Silppua ja suikaloi kasvikset. Kuullota pannulla kypsiksi. Lisää mausteet, tomaattisoseet ja Oatly fraiche. Sekoita kvinoa-härkäpapurouheseokseen. Hauduta halutessasi uunissa. Sekoita lopuksi mukaan pilkottu suolakurkku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 363 kJ / 100 g
Proteiini 4,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,4 g / 100 g
Rasva 2,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,1 g / 100 g
Suola 0,9 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %