saruskan, jauhelihapannari Saruskan jauhelihapannari ohje salty

Saruskan jauhelihapannari

Pilko sipuli ja paista jauhelihan kanssa, lisää mausteet. Tee taikina maidosta, kananmunista, jauhoista, öljystä sekä ripauksesta suolaa. Levitä leivinpaperin päälle jauheliha tasaisesti, kaada taikina päälle. Ripottele raejuustoa tasaisesti pinnalle. Paista uunissa 200 asteessa noin 20-30min.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 143 kcal / 100 g
Energia 600 kJ / 100 g
Proteiini 12,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,5 g / 100 g
Rasva 5,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %