k, ruoka, kermainen, kanapasta K-ruoka Kermainen kanapasta ohje salty

K-ruoka Kermainen kanapasta

Ota kanat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Ruskista kanan fileesuikaleet öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lisää joukkoon kerma, parmesaani ja sitruunanmehu. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 271 kcal / 100 g
Energia 1136 kJ / 100 g
Proteiini 15,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 33 g / 100 g
Rasva 8,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,6 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %