k, ruoka, kermainen, kanapasta
K-ruoka Kermainen kanapasta ohje
salty
Paula_Bruckner
K-ruoka Kermainen kanapasta
Ota kanat huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä. Ruskista kanan fileesuikaleet öljyssä pannulla. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää joukkoon kerma, parmesaani ja sitruunanmehu. Kuumenna kiehuvaksi. Anna kastikkeen poreilla miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
271 kcal / 100 g
Energia
1136 kJ / 100 g
Proteiini
15,1 g / 100 g
Hiilihydraatti
33 g / 100 g
Rasva
8,1 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,6 g / 100 g
Suola
0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %