k, ruoka, K-Ruoka ohje salty

K-Ruoka

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota ne rasvassa.

Lisää pannulle valutettu tonnikala ja paseerattu tomaatti. Huuhdo tomaattitölkki vedellä ja kaada joukkoon. Lisää mausteet. Sekoita ja kuumenna kiehuvaksi.

Kaada keittämättömät pastat uunivuokaan (n. 2 l).

Sekoita tomaattikastike pastan joukkoon.

Kaada juustokerma vuokaan, sekoita kevyesti. Ripottele pinnalle juustoraaste.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 142 kcal / 100 g
Energia 591 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 14,3 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,4 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %