hirven, palapaisti Hirven palapaisti ohje salty

Hirven palapaisti

Leikkaa lihat 2cm kuutioiksi. Silppua sipuli ja kuullota ne pannulla. Laita voisula. Ruskista lihat. Kaada pataan. Suolaa 1,5 rkl. Maustepippuria sopivasti pikku kourallinen, laakeri lehtiä 8 kpl ja kuuma vesi juuri lihojen päälle. Uuniin 175 asetetta 2 h. Sekoita ja laske lämpö 145 asteeseen n 2 h  Ruskista vehnäjauhot ja lisää kylmää vettä sekoittaen. Kaada kastike pataan. Lisää ruokakerma. Anna kiehua uunissa n 30 min. Maista suola.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 147 kcal / 100 g
Energia 611 kJ / 100 g
Proteiini 15,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 3,6 g / 100 g
Rasva 7,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %