koskenlaskija, lihaperunavuoka Koskenlaskija lihaperunavuoka ohje salty

Koskenlaskija lihaperunavuoka

Laita uuni lämpenemään 200asteeseen.

Ruskista jauhenliha.

Kuori ja viipaloi perunat. Laita perunaviipaleet voideltuun vuokaan. Mausta perunaviipaleet suolalla ja pippurilla. Kaada ruskistettu jauheliha perunaviipaleiden sekaan.

Kaada kuohukerma kulhoon ja kaada sekaan Koskenlaskija ruoka&dippi. Lisää 1tl perunamaustetta. Vatkaa sekaisin niin, että seoksesta tulee tasainen "kastike". Ja kaada perunaviipaleiden ja jauhelihan päälle.

Lopuksi ripottele päälle juustoraaste. Itse käytin mozzarella juustoraastetta. Lopuksi peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa keskitalolla 1tunti 200asteessa.Uunista riippuen paistoaika voi vaihdella, joten muista tarkistaa kypsyys paisto aikana.

Ota loppu vaiheessa folio vuokan päältä pois, että saat pintaan kauniin ruskean värin.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 173 kcal / 100 g
Energia 721 kJ / 100 g
Proteiini 7,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 7,8 g / 100 g
Rasva 12,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %