kanawokki, th Kanawokki th ohje salty

Kanawokki th

  1. Tee marinadi: soijakastike+omenasiiderietikka+ketsuppi+oliiviöljy+sitruunamehu. Marinoi kanasuikaleita 1-2 tuntia.
  2. Pilko kasvikset.

  3. Lisää pannulle voi ja oliiviöljy ja kasvikset.

  4. Lisää toiselle pannulle öljy ja kanasuikaleet.

  5. Hauduta kasvikset puoli pehmeiksi ja paista kanat kypsiksi.

  6. Yhdistä kanat kasviksiin ja sekoita. Anna kypsyä vielä ja lisää mausteet ja tarkista maku.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 86 kcal / 100 g
Energia 361 kJ / 100 g
Proteiini 10,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 3,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %