jalotofuwokki Jalotofuwokki ohje salty

Jalotofuwokki

Sekoita maissitärkkelys ja kylmä vesi keskenään pienessä kulhossa. Lisää loput kastikkeen ainekset ja sekoita hyvin. Nosta sivuun. 

Liota nuudelit kylmässä vedessä (n. 15min) tai valmista nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä. 

Kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi julienne-suikaleiksi. Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi. Pilko paprika ja kesäkurpitsa. Siivuta punasipuli ohuiksi siivuiksi. 

Avaa Jalotofu Aasia/kylmäsavu -paketti ja valuta talteen pakkauksen ylimääräinen marinadi. Leikkaa tofu pieniksi kuutioiksi ja laita tavalliselle tai wokkipannulle. 

Paista kuivalla kuumalla pannulla 2-3 minuuttia, välillä käännellen. Vähennä lämpö puoleen ja lisää öljy. Paista 2-3 minuuttia, välillä käännellen. Ota lämpö pois ja lisää marinadi. Marinadi kiehahtaa nopeasti kuumalla pannulla ja ”loppumaustaa” tofun. Koristele seesaminsiemenillä. Nosta tofu sivuun. 

Kuumenna wokkipannu kuumaksi ja lisää öljy. Lisää kasvikset ja paista välillä käännellen 2-3 minuuttia. Lisää nuudelit, kastike ja tofut. Paista hetki käännellen. Wokki on valmis, kun nuudeli ovat kypsiä. Tarjoile tuoreen korianterin ja paahdettujen cashewpähkinöiden kera.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 125 kcal / 100 g
Energia 525 kJ / 100 g
Proteiini 5,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,7 g / 100 g
Rasva 3,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,7 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %