banaanikakku, vhh Banaanikakku VHH ohje salty

Banaanikakku VHH

  1.   Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Voitele ja jauhota vuoka.

  2. Sekoita keskenään kuivat aineet: jauhot (riisiproteiini, pofiber tms)  leivinjauhe, ruokasooda, mausteet (vanilliinisokeri, suola).

  3. Kuori banaanit ja soseuta ne. 

  4. Vatkaa munat eritrytolin ja kookossokerin kanssa.

  5. Lisää seokseen sulanut tai huoneenlämpöinen margariini. Lisää vegejogurtti ja banaanisose joukkoon.

  6. Lisää kuivaseos lusikalla sekoittaen.

  7. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan / muffinivuokiin.

  8. Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 45 minuuttia.

  9. Anna banaanikakun jäähtyä hieman ennen sen kumoamista.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 162 kcal / 100 g
Energia 674 kJ / 100 g
Proteiini 7,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 11,8 g / 100 g
Rasva 8,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 9,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %