joandra, hernis, bolognese Joandra/Hernis bolognese ohje salty

Joandra/Hernis bolognese

.Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese tai kuori porkkanat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi tai raasta ne. Leikkaa lehtisellerin varret pieniksi kuutioiksi.

Kuumenna öljy paistokasarissa tai isolla paistinpannulla ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää sitten valkosipuli, porkkana ja lehtiselleri ja jatka kuullottamista viitisen minuuttia.

Lisää Hernis-rouhe sekä jauhelihamauste ja paista vielä hetki.

Sekoita joukkoon tomaattipyre, punaviinietikka, oregano, tomaattimurska, vesi ja murusteltu kasvisliemikuutio. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja anna kypsyä kevyesti poreillen 15 minuuttia. Voit hauduttaa kastiketta pidempäänkin niin halutessasi, jolloin maut syvenevät.

Mausta kastike lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile spagetin kanssa ja viimeistele annokset ravintohiivahiutaleilla ja tuoreella basilikalla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 59 kcal / 100 g
Energia 246 kJ / 100 g
Proteiini 3,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,1 g / 100 g
Rasva 2,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %