mustikkapiirakka, , keto, , , , , , , , , Mustikkapiirakka (keto) 16.4.25 ohje sweet

Mustikkapiirakka (keto) 16.4.25

Sekoita munat vaahdoksi vatkaimella. Lisää Karppisokeri. Sekoita keskenään kuivat aineet. Lisää munavaahtoon. Sekoita hyvin. Voitele vuoka ja kaada taikina siihen ja tasoita lusikalla. Paista noin 200 asteisessa uunissa 10 minuuttia. Täyte: Riko munat haarukalla. Sekoita muniin jogurtti, karppisokeri ja vanilja. Levitä marjat pohjalle. Kaada täyte marjojen päälle ja tasoittele lusikalla. Paista noin 200 asteessa 20 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile kylmänä. Nauti hyvän ystävän seurassa. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 101 kcal / 100 g
Energia 420 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 3,2 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %