itämainen, kukkakaalicurry Itämainen kukkakaalicurry ohje salty

Itämainen kukkakaalicurry

Keitä riisiä sopiva määrä. Punasipuli ja valkosipulinkynnet hienonnettuna öljytylle pannulle. Suikaloitu chili ja raastettu inkivääri mukaan. Lisää myös nupuiksi leikattu kukkakaali. Paista sekoitellen 4-5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla, kurkumalla, currylla ja kanelilla. Paista vielä muutama minuutti. Lisää kookosmaito ja huuhteluvesi. Lisää pinaatit ja kiehauta. Hauduta 5-8 minuuttia. Viimeistele sitruunan mehulla.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 75 kcal / 100 g
Energia 313 kJ / 100 g
Proteiini 2,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 4,7 g / 100 g
Rasva 5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 0,2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %