koskenlaskijan, siskonmakkarakeitto, , valio,
Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto (Valio) ohje
salty
MIMU74
Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto (Valio)
Valmistus:
Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja lisää liemikuutio, peruna-sipulisekoitus sekä suikalejuurekset. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Purista siskonmakkarat pieninä palloina joukkoon. Lisää sulatejuusto kuutioina ja anna kiehua hiljalleen vielä 5 min tai kunnes juusto on sulanut.
Mausta mustapippurilla. Tarkista suola. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.
Ravintosisältö / 100 g
Energia
67 kcal / 100 g
Energia
276 kJ / 100 g
Proteiini
2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti
5,1 g / 100 g
Rasva
4,3 g / 100 g
Alkoholi
0 g / 100 g
Sokeri
0,9 g / 100 g
Suola
0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös
100 %