koskenlaskijan, siskonmakkarakeitto, , valio, Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto (Valio) ohje salty

Koskenlaskijan siskonmakkarakeitto (Valio)

Valmistus:

Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja lisää liemikuutio, peruna-sipulisekoitus sekä suikalejuurekset. Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.

Purista siskonmakkarat pieninä palloina joukkoon. Lisää sulatejuusto kuutioina ja anna kiehua hiljalleen vielä 5 min tai kunnes juusto on sulanut.

Mausta mustapippurilla. Tarkista suola. Lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 67 kcal / 100 g
Energia 276 kJ / 100 g
Proteiini 2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,1 g / 100 g
Rasva 4,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %