kanalasagnette Kanalasagnette ohje salty

Kanalasagnette

Kuullota sipuli öljyssä (1 rkl). Lisää jauheliha ja ruskista. Lisää tomaattipyre, mausteet ja vehnäjauho. Paista hetki. Lisää vesi ja liemifondi. Sekoita tasaiseksi. Lisää maito ja hauduta hetki keskilämmöllä. Voitele vuoka öljyllä (1 rkl) ja lisää raaka pasta. Kaada kastike päälle ja sekoita tasaiseksi. Ripottele juustoraaste päälle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan. Anna vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 132 kcal / 100 g
Energia 554 kJ / 100 g
Proteiini 10,2 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,2 g / 100 g
Rasva 5,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %