retki, protskupatukka RETKI protskupatukka ohje salty

RETKI protskupatukka

Rouhi pähkinät. Sekoita kaikki kuiva ainekset sekaisin. Sekoita nestemmäiset keskenään, kauramaidosta puolet. Lämmitä tarvittaessa. Lisää nestettä vähän kerrallaan, kunnes koostumus on kiinteä ja tasainen.  Levitä massa leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja painele hyvin. Laita vuoka tunniksi pakastimeen. Leikkaa massasta 20 patukkaa. Patukat sailyvät pakasteessa 2 kk

Ravintosisältö / 100 g

Energia 257 kcal / 100 g
Energia 1074 kJ / 100 g
Proteiini 13,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,4 g / 100 g
Rasva 13,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 9,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %