retki, rieska RETKI rieska ohje salty

RETKI rieska

Kotona: Sekjoita kaikki kuivat ainekset pussiin. Maastossa: Sekoita kaikki ainekset, vaivaa taikinataikina pussissa. Tee kaksi sentin paksuista kakkusta. paista keskilämmöllä pari minuuttia kunnes leipä on saanut väriä. Tätä leipää voi muunnella loputtomasti. Taikinaan voi lisätä makua antamaan valmiita leipämausteseoksia, liotettuja hedelmiä tai kanelia ja sokeria. Saat leivistä todella ohuita, kun kastat kauhan veteen ja painelet taikinaa sillä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 254 kcal / 100 g
Energia 1064 kJ / 100 g
Proteiini 7,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 38,1 g / 100 g
Rasva 6,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,7 g / 100 g
Suola 1,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %