vegaaninen, vuohenputkipesto Vegaaninen vuohenputkipesto ohje salty

Vegaaninen vuohenputkipesto

Valmistus:

Paahda mantelirouhe ja pinjansiemenet kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Anna jäähtyä.

Laita vuohenputken lehdet, valkosipuli ja pähkinät tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon.

Lisää oliiviöljy, sitruunamehu ja suola.

Soseuta tasaiseksi tahnaksi. Tarkista maku ja lisää suolaa, sitruunamehua tai öljyä tarvittaessa.

(Jos käytät ravintohiivahiutaleita, lisää ne lopuksi ja sekoita.)

Ravintosisältö / 100 g

Energia 561 kcal / 100 g
Energia 2347 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 5,2 g / 100 g
Rasva 57,2 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,2 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %