Ohjeet:
Voitele Ø 22 cm irtopohjavuoka ja laita pohjalle leivinpaperi.
Vatkaa munat kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella noin 5 minuuttia. Lisää makeuttaja vähitellen ja jatka vatkaamista, kunnes seos on vaaleaa ja paksua. itse käytin erytritolia tomuna.
Paloittele suklaa ja voi, ja sulata ne vesihauteessa. Anna seoksen jäähtyä hetki.
Nostele suklaa-voiseos varovasti muna-makeutusvaahtoon nuolijalla.
Kaada taikina vuokaan ja paista 150 °C:ssa noin 45 minuuttia.
Jäähdytä, ja siirrä sitten jääkaappiin tekeytymään vähintään 2 tunniksi.
Tarjoa kylmänä lusikoidun ranskankerman kanssa.
Valmistusaika: 30 min + kypsennys 45 min + tekeytyminen 2 h