ketogeeninen, nemesis, suklaakakku Ketogeeninen nemesis-suklaakakku ohje sweet

Ketogeeninen nemesis-suklaakakku

Ainekset 10 annosta

Ohjeet:

Voitele Ø 22 cm irtopohjavuoka ja laita pohjalle leivinpaperi.

Vatkaa munat kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella noin 5 minuuttia. Lisää makeuttaja vähitellen ja jatka vatkaamista, kunnes seos on vaaleaa ja paksua. itse käytin erytritolia tomuna.

Paloittele suklaa ja voi, ja sulata ne vesihauteessa. Anna seoksen jäähtyä hetki.

Nostele suklaa-voiseos varovasti muna-makeutusvaahtoon nuolijalla.

Kaada taikina vuokaan ja paista 150 °C:ssa noin 45 minuuttia.

Jäähdytä, ja siirrä sitten jääkaappiin tekeytymään vähintään 2 tunniksi.

Tarjoa kylmänä lusikoidun ranskankerman kanssa.

Valmistusaika: 30 min + kypsennys 45 min + tekeytyminen 2 h

Ravintosisältö / 100 g

Energia 387 kcal / 100 g
Energia 1619 kJ / 100 g
Proteiini 6,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 12,3 g / 100 g
Rasva 33,9 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 9,9 g / 100 g
Suola 0,4 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %