tc, gochujang, kana TC Gochujang-kana ohje salty

TC Gochujang-kana

Kuivaa kanat talouspaperilla ja pyörittele maizenassa. Paista kanoja joka puolelta 5 min. Nosta kanat pannulta. Laita pannulle kastikkeen ainekset paitsi vesi ja maizena. Odota, että sipuli kuullottuu. Sekoita vesi ja maizena, lisää kastikkeeseen ja kiehauta. Lisää kanat sekaan ja hauduta välillä käännellen 20 min. Lisää kevätsipulit 5 min ennen loppua.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 131 kcal / 100 g
Energia 547 kJ / 100 g
Proteiini 13,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,3 g / 100 g
Rasva 3,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,7 g / 100 g
Suola 0,8 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %