retki, keltainen, kookoskana RETKI Keltainen kookoskana ohje salty

RETKI Keltainen kookoskana

Kotona:

Laita jyväpasta ja sipuli omaan pussiin. Tomaatti, kana ja mausteet kukin omaan pussiinsa.

Maastossa:

Laita tomaatit ja kana ruokatermokseen kuumaan veteen ennallistumaan n. 2 h ennen kokkaista.

Laita vesi kattilaan kiehumaan ja lisää kuiva aineet, mausteet, tomaatit ja kuivattu kana. Keitä miedolla lämmöllä 8 min. Lisää öljy. Anna tekeytyä muutama minuutti ja tarjoile. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 165 kcal / 100 g
Energia 689 kJ / 100 g
Proteiini 6,1 g / 100 g
Hiilihydraatti 17,5 g / 100 g
Rasva 7,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,9 g / 100 g
Suola 2 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %