Kotona:
Pilko porkkanat ja perunat suhteellisen pieniksi paloiksi ja keitä kypsiksi. Jäähdytä. Sulata pakastemassi. Pese paprika huolella ja pilko sekin pieniksi paloiksi. Kuivaa huoneenlämpöiset vihannekset ruokakuivurissa tai uunissa. Persiljan voit kuivata joko kuivurissa tai uunissa (40 astetta).
Pakkaa kuiva aineet omaan pussiin sekä pippurit, suola ja kasvisliemijauhe omaan pussiin.
Lihat pakataan omaan pussiin.
Retkellä:
Laita kuivalihat ruokatermariin kuumaan veteen ennallistumaan n. 2 h ennen kokkausta.
Keitä vesi ja lisää kattilaan kuiva aine pussin sisältö ja lihat. Keitä hetki. (5 min) Lisää liemikuutiot ja maustepippurit. Keitä miedolla lämmöllä 10 min, tarkista että kaikki raaka aineet ehtivät ennallistua. Lisää tarvittaessa suolaa ennen ruokailua.