retki, protskupatukka, , RETKI Protskupatukka 2 ohje salty

RETKI Protskupatukka 2

ü  Rouhi pähkinät.

ü  Sekoita kaikki kuiva ainekset sekaisin. Sekoita nestemäiset keskenään, kauramaidosta puolet.

ü  Lämmitä tarvittaessa. Lisää nestettä vähän kerrallaan, kunnes koostumus on kiinteä ja tasainen. 

ü  Levitä massa leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan ja painele hyvin. Laita vuoka tunniksi pakastimeen.

ü  Leikkaa massasta 20 patukkaa. Patukat säilyvät pakasteessa 2 kk

Ravintosisältö / 100 g

Energia 252 kcal / 100 g
Energia 1056 kJ / 100 g
Proteiini 12,7 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,9 g / 100 g
Rasva 12,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 10,6 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %