retki, protskupatukka, , RETKI Protskupatukka 1 ohje salty

RETKI Protskupatukka 1

Sekoita kuiva-aineet sekaisin. Paahda niitä 175 astetta uunissa 15 min. Kuumenna kattilassa maapähkinävoi, kauramaito ja sokeri niin että se on kokonaan sula. Sekoita sitruunamehu, kaneli, suola ja rusinat. Sekoita hyvin.

Sekoita jäähtyneet kuiva aineet nesteeseen. Sekoita tasaiseksi massaksi.

Levitä seos paperoidulle uunivuoalle tasaiseksi ja paista 175 asteisessa uunissa noin 20–25 min, kunnes levy on kauniin ruskea. Anna jäähtyä.

Nosta levy puoleksi tunniksi pakastimeen kovettumaan ja jaa se annospaloiksi.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 323 kcal / 100 g
Energia 1349 kJ / 100 g
Proteiini 17,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 16,2 g / 100 g
Rasva 20,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,7 g / 100 g
Suola 0,5 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %