kasviscouscous Kasviscouscous ohje salty

Kasviscouscous

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat. Pese kesäkurpitsa ja paprika. Paloittele kesäkurpitsa. Poista paprikasta siemenet ja paloittele se.

Kuumenna öljy pannulla ja pehmennä kasvikset. Kuumenna vesi ja valmista couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kasvikset ja rusinat couscousin joukkoon.

Sekoita kastike jogurtista, öljystä, valkoviinietikasta ja mausteista. Lisää couscousiin ja tarjoile sellaisenaan tai lisäkkeenä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 109 kcal / 100 g
Energia 458 kJ / 100 g
Proteiini 2,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 15,7 g / 100 g
Rasva 3,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 4,8 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %