tc, katkarapupasta TC Katkarapupasta ohje salty

TC Katkarapupasta

Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä pakkauksen keittoajan mukaan. Ota talteen 2 desilitraa pastan keitinvettä ja valuta pasta.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Pese sitruuna, raasta kuori (1 tl) ja purista mehu (1/2 dl).

Kuullota sipuleita öljyssä pannulla noin viiden minuutin ajan. Lisää pannulle ricotta ja anna lämmetä. Sekoita joukkoon sitruunanmehu, kuoriraaste, mausteet ja katkaravut. Kuumenna mutta älä anna kiehua, etteivät katkaravut sitkisty.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 207 kcal / 100 g
Energia 866 kJ / 100 g
Proteiini 12,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 19,7 g / 100 g
Rasva 4,6 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %