KAURAKEKSIPOHJA 3dl pekaanipähkinöitä 2dl kaurahiutaleita tai jyviä 1dl kookossokeria 1tl ceylonkanelia 1/2 tl vuorisuolaa
KINUSKITÄYTE 2dl taateleita 2dl mulperimarjoja 1 1/2 dl vettä tai pakurihauduketta 2rkl lucuma jauhetta ripaus vuorisuolaa
SUKLAAKUORRUTE 2dl raakakaakaojauhetta 1dl sulaa kookosöljyä 1/2dl hunajaa 2rkl lämmintä vettä tai pakurihauduketta
VALMISTUS Pingota halkaisijaltaan n. 20cm kokoisen irtopohjavuoan reunan ja pohjan väliin leivinpaperi, jotta kakku on helppo siirtää tarjoilulautaselle.
Jauha pekaanipähkinät, kaura, kookossokeri ja mausteet monitoimikoneessa jauhoksi. (Jauha kunnes pähkinästä alkaa irrota rasva, kestää jonkun aikaa riippuen koneesi tehosta). Seos on sopivaa kun voit pyörittää taikinasta pienen pallon, joka pysyy kasassa. Painele seos tiiviisti vuoan pohjalle.
Valmista kinuskitäyte soseuttamalla kaikki ainekset tasaiseksi seokseksi. Mulperimarjoja voi liottaa ohjeen vesimäärässä pohjan valmistuksen ajan.
Sulata kookosöljy nestemäiseksi pitämällä purkkia kuumassa vedessä. Kookosöljy sulaa jo 23 asteessa.
Mittaa kookosöljy ja valmista suklaakuorrute vispaamalla ainekset pienessä kulhossa tasaiseksi seokseksi. KAada suklaakuorrute kinuskin päälle. LAita kakku 20minuutiksi pakastimeen, jotta kuorrute jähmettyy. Kakku säilyy jääkaapissa 5päivää ja sen voi myös pakastaa. Vinkki! Suklaakuorrutteesta saa myös raakasuklaata, kaada vain pieniin muotteihin tai rasiaan ja jähmetä joko pakkasessa(nopeaa!) tai jääkaapissa. Nauti hyvän kahvin kanssa :)