jauheliha, chilipasteijat, , intialainen, Jauheliha-chilipasteijat (intialainen) ohje salty

Jauheliha-chilipasteijat (intialainen)

400 g naudan paistijauhelihaa 4 rkl maissiöljyä 2 (puna)sipulia kuutioituna 4-6 currynlehteä 1 tl inkivääritahnaa 1 1/2 tl chilijauhetta 1 tl valkosipulisosetta 1 tl garam masalaa 1/2 - 1 tl suolaa 1 tuore vihreä chilipalko kuutioituna 1 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna 2 x 500 g pakettia voitaikinaa Kananmunaa voiteluun

  1. sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan

  2. kuumenna öljy kasarissa, lisää joukkoonsipuli ja currynlehdet ja kuullota n. 2 min. Alenna lämpöä ja lisää inkivääri, chilijauhe, valkosipuli, garam masala, suola ja vihreä chili. Sekoita joukkoon jauheliha ja paista n. 5 min. Riko kokkaret paistinlastalla.

  3. lisää joukkoon tuore korianteri ja paista vielä 3-5 min. Anna jäähtyä.

  4. puolita taikinalevyt niin että saat 24 palaa. Muotoile pasteijoita, tee ilmareiät ja voitele munalla.

  5. paista pakkauksen ohjeen mukaan ( 225 astetta 10-12 min tai jotain sinnepäin)

    Shehzad Husain Helppoa ja hyvää intiasta WSOY Mausteiset jauhelihapiiraat

Ravintosisältö / 100 g

Energia 318 kcal / 100 g
Energia 1332 kJ / 100 g
Proteiini 8,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,2 g / 100 g
Rasva 23 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 0,4 g / 100 g
Suola 0,6 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %