400 g naudan paistijauhelihaa 4 rkl maissiöljyä 2 (puna)sipulia kuutioituna 4-6 currynlehteä 1 tl inkivääritahnaa 1 1/2 tl chilijauhetta 1 tl valkosipulisosetta 1 tl garam masalaa 1/2 - 1 tl suolaa 1 tuore vihreä chilipalko kuutioituna 1 rkl tuoretta korianteria hienonnettuna 2 x 500 g pakettia voitaikinaa Kananmunaa voiteluun
sulata voitaikina pakkauksen ohjeen mukaan
kuumenna öljy kasarissa, lisää joukkoonsipuli ja currynlehdet ja kuullota n. 2 min. Alenna lämpöä ja lisää inkivääri, chilijauhe, valkosipuli, garam masala, suola ja vihreä chili. Sekoita joukkoon jauheliha ja paista n. 5 min. Riko kokkaret paistinlastalla.
lisää joukkoon tuore korianteri ja paista vielä 3-5 min. Anna jäähtyä.
puolita taikinalevyt niin että saat 24 palaa. Muotoile pasteijoita, tee ilmareiät ja voitele munalla.
paista pakkauksen ohjeen mukaan ( 225 astetta 10-12 min tai jotain sinnepäin)
Shehzad Husain Helppoa ja hyvää intiasta WSOY Mausteiset jauhelihapiiraat