tonnikala, lasagne Tonnikala lasagne ohje salty

Tonnikala lasagne

Laita pannulle valutettu tonnikala, kerma(huuhtele purkit), paseerattu tomaatti, cheddar juustoraaste, kasvisliemi x 2 sekä mausteet(mustapippuri, herbamare). Anna hetki porista. Kaada vuuan pohjalle tonnikalakastike, lasagnelevyt(kolme per kerros/yhteensä 9 levyä). Jatka kerroksittain niin että kastike jää päällimmäiseksi, ripottele arkijuustoraaste pinnalle. 

Paista uunissa 200 n. 40-45min. Anna vetäytyä.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal / 100 g
Energia 502 kJ / 100 g
Proteiini 9,8 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,5 g / 100 g
Rasva 4,4 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,8 g / 100 g
Suola 1,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %