twix, proteiinipatukat Twix proteiinipatukat ohje sweet

Twix proteiinipatukat

Pohja 》》Sekoita 50g kaurahiutaleita,40g proteiinijauhetta, suola, 20g vaahterasiirappia,1krl kookosöljyä ja 3rkl vettä. Painele massa vuuan pohjalle ja laita astia jääkaappiin.  Täyte》》Liota taateleita 30min kuumassa vedessä. Kaada ylimääräinen vesi pois. Soseuta taatelit haarukalla ja veitsellä. Lisää joukkoon 1krl kookosöljy, 10g vaahterasiirappia ja  25g maapähkinävoi. Sekoita tasaiseksi ja levitä aikaisemmin tehdyn pohjan päälle. Laita astia taas jääkaappiin.  Kuorrute 》》Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Kaada se massan päälle ja ripottele pinnalle karkeaa merisuolaa. Laita astia vielä jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi. 

Valmis! Leikkaa kuuteen osaan ja eikun nautiskelemaan. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 367 kcal / 100 g
Energia 1537 kJ / 100 g
Proteiini 16,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 33,6 g / 100 g
Rasva 18,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 22,1 g / 100 g
Suola 1,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %