kanaburgeri Kanaburgeri ohje salty

Kanaburgeri

Ota kanafileeleikkeet jääkaapista lämpenemään.

Kuori ananas ja viipaloi renkaiksi, poista kova keskikohta

terävällä veitsellä. Huuhtele ja kuivaa salaatti.

Nostele kanan ohutfileeleikkeet grilliin, lisää ananasviipaleet,

kanapekoni ja lopuksi leivät.

Lisää kanafileeleikkeiden pintaan mustapippuria. Grillausaika

on noin 3-4 minuuttia per puoli. Purista leikkeiden päälle

sitruunamehua ja voit halutessasi lisätä myös hieman suolaa.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Kasaa burgeri. Levitä lämpimän leivän pohjalle

sinappikurkkukastiketta, lisää grillattu kananfileeleike,

ananasviipale, rapeat kanapekoni siivut ja viimeisenä rapea

salaatinlehti. Hattu päälle ja nauttimaan

Ravintosisältö / 100 g

Energia 90 kcal / 100 g
Energia 376 kJ / 100 g
Proteiini 8,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 9,1 g / 100 g
Rasva 1,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 5,3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %