tonnikalasalaatti, k, ruoka Tonnikalasalaatti K-ruoka ohje salty

Tonnikalasalaatti K-ruoka

Valuta tonnikala. Laita salaatti tarjoiluvadille.

Vaihe 2 tehty2Leikkaa tomaatit puoliksi. Halkaise kurkku pituussuunnassa ja viipaloi. Kuori sipuli ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Puolita kananmunat.

Vaihe 3 tehty3Lisää salaatin joukkoon tonnikala, tomaatti, kurkku ja sipuli. Murenna päälle salaattijuustoa ja ripottele kaprikset. Lisää kananmunat.

Vaihe 4 tehty4Mittaa kaikki vinegretin ainekset purkkiin ja ravista tasaiseksi. Tarjoa salaatti vinegretin kanssa.

Jos kaipaat vinegrettiin hieman makeutta, voit lisätä siihen teelusikallisen juoksevaa hunajaa tai sokeria.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 133 kcal / 100 g
Energia 554 kJ / 100 g
Proteiini 6,4 g / 100 g
Hiilihydraatti 2 g / 100 g
Rasva 10,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,5 g / 100 g
Suola 0,7 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %