tonnikala, pastasalaatti, basilikaöljyllä Tonnikala-pastasalaatti basilikaöljyllä ohje salty

Tonnikala-pastasalaatti basilikaöljyllä

Valmistus ohjeet:

1

Keitä pasta ohjeiden mukaan. Valuta ja anna jäähtyä.2

3

4

Pieni oliivit ja paprika. Hienonna sipuli. Halkaise kirsikkatomaatit.

Sekoita vihannekset jäähtyneen pastan joukkoon. Lisää valutettu tonnikala ja murustettu feta.

Tee basilikaöljy: Laita blenderiin (tai hienonna sauvasekottimella) basilika ja valkosipuli. Lisää

mausteet ja öljy joukkoon. Sekoita hyvin. Kaada yrttiöljy pastasalaatin joukkoon

Ravintosisältö / 100 g

Energia 203 kcal / 100 g
Energia 848 kJ / 100 g
Proteiini 7,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 10,6 g / 100 g
Rasva 14,1 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 2,5 g / 100 g
Suola 1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %