salaatinkastike, pikkukokki Salaatinkastike Pikkukokki ohje salty

Salaatinkastike Pikkukokki

Erottele kananmunasta keltuainen ja valkuainen. Laita keltuainen kulhoon. Lisää joukkoon omenaviinietikka, sinappi, ketsuppi, paprikajauhe, suola, sokeri ja valkosipulimurska. Sekoita. Lisää öljy vähän kerrallaan ja vatkaa koko ajan kunnes paksunee, lisää vettä tarvittaessa.

Ravintosisältö / 100 g

Energia 534 kcal / 100 g
Energia 2233 kJ / 100 g
Proteiini 3,5 g / 100 g
Hiilihydraatti 2,5 g / 100 g
Rasva 57,3 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,6 g / 100 g
Suola 3,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %