tc, kanttarelli, kevätsipulipasta TC Kanttarelli-kevätsipulipasta ohje salty

TC Kanttarelli-kevätsipulipasta

Ainekset 5 annosta

Poista sienistä neste pannulla paistamalla Lisää voi, öljy, silputut kevätsipulit ja silputut valkosipulit pannulle Hauduta keskilämmöllä 5-10 min Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla Keitä pasta ja lisää sieniseoksen joukkoon Nauti parmesan-raasteen kera

Ravintosisältö / 100 g

Energia 235 kcal / 100 g
Energia 989 kJ / 100 g
Proteiini 6,3 g / 100 g
Hiilihydraatti 29,4 g / 100 g
Rasva 9,8 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,9 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 90 %