rahkamustikkapiirakka, ala, tuula Rahkamustikkapiirakka ala Tuula ohje sweet

Rahkamustikkapiirakka ala Tuula

Paloittele huoneenlämpöinen rasva kulhoon.  Nypi rasva ja kuivat aineet ensin ryynimäiseksi ja lisää lopuksi kananmuna nopeasti sekoittaen. Levitä taikina voideltuun piirakkavuokaan pohjalle ja reunoille (n. 26 halkasijaltaan). Sekoita rahka, vaniljatuorejuusto, munat (2 kpl), sokeri (0,5 dl) ja kardemumma toisessa kulhossa. Kaada mustikoista 3/4 vuoan pohjalle ja levitä päälle rahkaseos. Ripottele loput mustikoista rahkaseoksen pinnalle.  Paista 175 astetta n. 40-45 min. 

Ravintosisältö / 100 g

Energia 220 kcal / 100 g
Energia 921 kJ / 100 g
Proteiini 4,9 g / 100 g
Hiilihydraatti 25,3 g / 100 g
Rasva 10,5 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 16 g / 100 g
Suola 0,3 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %