tc, sitruuna, lohipasta, ilman, kermaa TC Sitruuna-lohipasta ilman kermaa ohje salty

TC Sitruuna-lohipasta ilman kermaa

Sulata pakastekasvikset mikrossa Silppua sipulit ja valkosipulit Raasta parmesan Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu Kuullota sipulit sekä valkosipulit ja lisää valkoviini Lisää lokuutiot ja hauduta, kunnes ne ovat sulaneet Sekoita parmesan, keltuaiset ja 2 dl pastan keitinlientä Lisää pakastevihannekset Lisää keltuaisseos Kun pasta on melkein kypsää sekoita se kastikkeen joukkoon ja hauduta hetki Mausta tillillä, sitruunankuorella ja sitruunamehulla sekä mustapippurilla

Ravintosisältö / 100 g

Energia 175 kcal / 100 g
Energia 741 kJ / 100 g
Proteiini 11,6 g / 100 g
Hiilihydraatti 18,5 g / 100 g
Rasva 5,7 g / 100 g
Alkoholi 0 g / 100 g
Sokeri 1,3 g / 100 g
Suola 0,1 g / 100 g
Haihtumisjäännös 100 %